Дякуємо, що читаєте нас українською💪

У Білгороді-Дністровському семирічна дівчинка випала з балкону на 4 поверсі: що відомо про стан дитини

0 коментарів 75951 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


24 липня маленька мешканка Білгорода-Дністровського випала з балкону на четвертому поверсі багатоповерхівки. Семирічну дівчинку одразу госпіталізували до реанімаційного відділення міської багатопрофільної лікарні. Наразі дитина знаходиться у медикаментозній комі під пильним наглядом низки фахівців. Про це “Бессарабії INFORM” повідомив завідувач відділення анестезіології з ліжками інтенсивної терапії Микола Трохимович Беспалий.


Як розповів лікар, дитину госпіталізували надвечір середи одразу з карети швидкої до реанімації у вкрай важкому стані.

“Дитина одразу була переведена на апарат штучної вентиляції легень, тому що мала дихальну недостатність важкого ступеня. Дівчинку консультували і фахівці нашої лікарні: анестезіолог, травматолог, невропатолог, хірург та дитячий окуліст. На другу добу після того, як до нас приїздили фахівці обласної лікарні, які активно моніторять стан дівчинки, ми отримали консультації від нейрохірурга, від дитячого хірурга, травматолога та анестезіолога. Травма, отримана дівчинкою, вкрай важка, і вона поєднана. Кожен день проводиться корекція лікування з приводу важкості стану. Зараз дівчинка знаходиться в стані медикаментозного сну, на апараті штучної вентиляції легень. До дитини під’єднана відстежувальна апаратура, відповідно дихальна. Це апаратура, яка дозволяє ретельно дозувати препарати, які необхідні дитині на сьогодні”,- підкреслив Микола Трохимович.

За словами завідувача, у постраждалої дівчинки є невелика позитивна динаміка, але ці зміни наразі не дозволяють транспортувати дитину до Одеси.

Водночас у соцмережах Аккерману з’явились публікації з проханням зібрати кошти на лікування дівчинки.

Микола Трохимович відповів, чи є наразі необхідність у придбанні ліків для дівчинки.

“Лікарня отримує багато гуманітарної допомоги, керівництво намагається зробити все, аби ми були повністю забезпечені медикаментами та обладнанням. Дівчинка отримує все за рахунок лікарні, так, як воно передбачене пакетами НСЗУ, які має лікарня. Бабуся дитини ставила мені запитання про необхідність додаткових коштів у разі переведення нашої пацієнтки до обласної лікарні. Тобто, чи знадобляться їм там гроші. Мова про відсутність або недостатню кількість медикаментів у нашій лікарні не йшла”, – зазначив очільник відділення.

За можливості ви можете допомогти сім’ї постраждалої дівчинки. Додаємо скрін з соцмереж.

Бажаємо маленькій аккерманці якнайскорішого одужання!

У Білгороді-Дністровському семирічна дівчинка випала з балкону на 4 поверсі: що відомо про стан дитини

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x