Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Рецидивіст з Аккермана, який зарізав товариша по чарці, проведе у тюрмі лише півтора року

0 коментарів 21276 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Аккерманцю, який восени 2018 року до смерті побив товариша по чарці, зокрема, завдавши йому ножові поранення, залишилось провести за ґратами трохи менше, ніж півтора року. Основний термін чоловік відсидів, поки тривали судово-слідчі дії. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на матеріали справи. 


Як повідомляла “БІ”, в кінці листопада 2018 року у селі Монаші Білгород-Дністровського району виявили труп 34-річного чоловіка з ножовими пораненнями шиї та верхньої частини тулуба. Підозрюваного у вбивстві затримали.

Як йдеться у матеріалах справи, чоловік вже мав проблеми із законом – був засуджений за збут наркотиків до п’яти років позбавлення волі з конфіскацією майна та звільнився із під варти 25.11.2013 року.

Згідно з оприлюдненими даними, 26 листопада 2018 року приблизно о 21.30 під час вживання спиртних напоїв між 48-річним аккерманцем та його приятелем виникла сварка, в ході якої обвинувачений наніс товаришу по чарці чисельні удари руками в область голови та з метою вбивства два рази вдарив його ножем в область правого плеча та у шию.

Потерпілий внаслідок цього помер на місці.

Обвинувачений винним себе визнав у повному обсязі та сплатив компенсацію потерпілій стороні: майнову шкоду у сумі 15 тисяч гривень та моральну – у сумі 10 тисяч грн.

Чистосердечне каяття стало пом’якшуючою обставиною при ухваленні судом рішення.

 Суд визнав аккерманця винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство) та призначив йому покарання у виді 7 років позбавлення волі.

Зазначимо, це найменший термін, який може застосовуватися до вбивць.

Строк відбування покарання засудженому обчислювали з моменту його фактичного затримання – з 27 листопада 2018 року. Тож менше ніж за півтора року він буде на свободі.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x