Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Четверо мешканців Одеської області опинилися у лікарнях за останні два дні: причина

0 коментарів 12825 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Єдина оперативна диспетчерська служба Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області майже щогодини приймає виклики на пожежі або від колег з ДСНС, або від постраждалих людей. Так, лише за останні два дні медиків викликали у села Троїцьке, Світле, Миколаївку Новоросійську, Попаздру, Кремидівку, Вигоду, Маяки, Муравлівку, а також до Чорноморська та Рені. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


За інформацією Центру екстренки, четверо постраждалих були госпіталізовані до лікарень Одещини з опіками, отруєнням продуктами горіння та травмами різного ступеня. Ще чотирьом людям допомога була надана на місці.

Співробітники “екстренки” нагадують про дотримання правил пожежної безпеки:

“Окрім природних причин, нерідко винуватцями займань стають самі люди, які нехтують правилами пожежної безпеки. Тож ми в черговий раз нагадуємо: будьте пильні щодо будь-якого відкритого вогнища, не паліть суху траву, не залишайте вогонь без нагляду, за можливості утримайтесь від розведення багать. Прості правила безпеки збережуть вам здоров’я та життя, а заразом і майно”, – наголошують медики.

Як повідомляла “БІ”, сотні лелек, фазанів та косулі залишилися без своїх домівок через пожежі у природних екосистемах на Одещині.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x