Частину села Арцизької громади може накрити енергетичний колапс

0 коментарів 13446 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Частина села Новохолмське Арцизької громади, що входить до складу Холмського старостинського округу, може залишитися без електроенергії. Населений пункт розділяється залізничною колією на дві частини. Саме нижня частина села, де проживають в чотирьох будинках 7-8 пенсіонерів, може бути знеструмленою. Про це журналісту “Бессарабії INFORM” розповів староста села Холмське Микола Пельтек.


Нещодавно голова Болградської районної військової адміністрації Михайло Шарафаненко спільно з представниками акціонерного товариства «ДТЕК Одеські електромережі», очільником Арцизької громади Сергієм Парпуланським та керівниками структурних підрозділів РВА провели робочу зустріч з мешканцями села Новохолмське.

Жителі населеного пункту звернулись до керівництва району та громади з питанням забезпечення енергопостачанням власних житлових будинків, які наразі під’єднані до трансформаторної підстанції ТОВ «Аліягскій Елеватор». У зв’язку з неплатоспроможністю підприємства трансформаторна підстанція, до якої приєднані приватні будинки мешканців села, підлягає відключенню від електропостачання.

Під час зустрічі керівництвом району було обговорено з представниками АТ «ДТЕК Одеські електромережі» алгоритм подальших дій для вирішення зазначеної проблеми з можливістю встановлення окремої трансформаторної підстанції, для забезпечення енергопостачанням домогосподарства мешканців.

Власникам будинків були надані роз’яснення стосовно організації робіт та збору необхідних документів задля приєднання до нового обладнання.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x