У Рені при загадкових обставинах чоловік отримав травму, від якої помер у лікарні

0 коментарів 48087 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Рені сталася подія, яка змушує замислитися про тонку грань між нещасним випадком і можливим злочином – 11 червня вранці в міській лікарні помер 41-річний місцевий мешканець. Ця новина швидко поширилася містом, породжуючи чутки та припущення. “Бессарабії INFORM” стали відомі причина та попередні обставини смерті ренійця. 


Історія бере свій початок днем раніше, коли постраждалий звернувся до Ренійської міської лікарні зі скаргами на утруднене дихання та біль у грудях. Лікарі, виявивши серйозні ушкодження легень, спричинені зламаним ребром, негайно госпіталізували пацієнта. Проте, незважаючи на всі зусилля медиків, стан чоловіка стрімко погіршувався. Врятувати його не вдалося.

Згідно з офіційним медичним висновком, у пацієнта розвинулися правосторонній пневмоторакс та лівосторонній гідроторакс – небезпечні ускладнення, які могли бути спричинені сильним ударом або іншим зовнішнім впливом.

Дружина покійного розповіла, що травму чоловік отримав, впавши у дворі власного будинку. Проте цей факт викликає деякі сумніви – чи могло звичайне падіння призвести до таких фатальних наслідків? Версію перевіряють правоохоронні органи. На даний момент відкрито кримінальне провадження за ч. 1. ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x