Румунія – Україна: де й коли дивитися стартовий матч «синьо-жовтих» на Євро-2024

0 коментарів 13365 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У понеділок, 17 червня, на стадіоні «Арена Мюнхен» футболісти збірної України у своєму стартовому матчі Євро-2024 зустрінуться з командною Румунії. Цей поєдинок чемпіонату Європи у Німеччині розпочнеться 0 16.00 за київським часом, передає Укрінформ.


Наша національна команда шість разів в історії зустрічалася з румунами, завжди – у товариських матчах. Уперше це сталося 2001 року, коли суперники обіграли українців з рахунком 1:0.

Після гри з Румунією на українську збірну чекають ще два матчі групового етапу континентальній першості: проти Словаччини у Дюсельдорфі (21 червня, 16:00) та з Бельгією у Штутгарті (26 червня, 19:00).

До 1/8 фіналу чемпіонату Європи вийдуть дві найсильніші збірні кожного квартету, а також чотири найкращі володарі третіх місць.

Гру покажуть два мовники, але для різних аудиторій. Суспільне транслюватиме матч у вільному доступі на своїх регіональних каналах – Суспільне Київ, Суспільне Одеса тощо. Важливо: на ОТТ-платформах Суспільне гру не покаже, згідно з умовами договору з правовласником. Дивитися матч і інтернеті можна на медіа-сервісі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

Водночас, напередодні головний тренер збірної України Сергій Ребров розповів, що захисник Віталій Миколенко не візьме участь у грі через травму.

Заявка збірної України на матч проти Румунії

Воротарі: Георгій Бущан (“Динамо”), Анатолій Трубін (“Бенфіка”, Португалія), Андрій Лунін (“Реал”, Іспанія).

Захисники: Микола Матвієнко, Юхим Конопля, Валерій Бондар (усі – “Шахтар”), Олександр Тимчик (“Динамо”), Віталій Миколенко (“Евертон”, Англія), Ілля Забарний (“Борнмут”, Англія), Олександр Сваток (“Дніпро-1”), Максим Таловєров (ЛАСК, Австрія), Богдан Михайличенко (“Полісся”).

Півзахисники: Андрій Ярмоленко, Микола Шапаренко, Володимир Бражко (всі – “Динамо”), Тарас Степаненко, Олександр Зубков, Георгій Судаков (усі – “Шахтар”), Олександр Зінченко (“Арсенал”, Англія), Віктор Циганков (“Жирона”, Іспанія), Михайло Мудрик (“Челсі”, Англія), Сергій Сидорчук (“Вестерло”, Бельгія), Руслан Малиновський (“Дженоа”, Італія).

Нападники: Артем Довбик (“Жирона”, Іспанія), Роман Яремчук (“Валенсія”, Іспанія), Владислав Ванат (“Динамо”).

Румунія: Молдован – Бурке, Дрегушин, Рус, Банку – М. Марін, Р. Марін – Станчу, Ман, Дрегуш – Міхейле

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x