Медики “первинки” у Татарбунарах виїжджатимуть до своїх пацієнтів на електрокарі

0 коментарів 20331 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Нещодавно Татарбунарський Центр первинної медико-санітарної допомоги завдяки спільній програмі Міністерства охорони здоров’я України та Світового банку отримав новий електрокар. Це один із 75-ти сучасних автомобілів, які закупило міністерство для спрямування їх в медичні заклади первинної ланки медицини Київської, Кіровоградської та Одеської областей. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Татарбунарську міську раду.


Як зазначається, поява електрокара значно збільшить можливості сімейних лікарів, вузькопрофільних медиків та медичних сестер здійснювати виїзди до своїх пацієнтів, в тому числі таких, які не можуть самостійно рухатися.

“Додаткова мобільність медичних працівників буде безпосередньо спрямована на надання паліативної допомоги за місцем проживання, патронажних оглядів новонароджених, організацію роботи мобільних пунктів вакцинації та планові виїзди медиків у віддалені населені пункти. Важливою особливістю автомобіля є його електричний двигун, що є альтернативою у випадку перебоїв з паливом”, – йдеться у повідомленні.

Медики "первинки" у Татарбунарах виїжджатимуть до своїх пацієнтів на електрокарі

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x