Казка завершилась весіллям: захисник острову Зміїний Олександр Куртєв одружився з коханою

0 коментарів 28215 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Упродовж майже двох років Бессарабія спостерігала за тим, як мешканка міста Рені Ярослава Хаджи з нетерпінням чекає на повернення з полону свого коханого – захисника острова Зміїний Олександра Куртєва  – та невпинно бореться за його волю. Цього січня закохані нарешті возз’єдналися, розчуливши своїми палкими обіймами чи не всю країну, а вже сьогодні сказали один одному омріяне “так” біля вівтаря. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Зазначимо, ми публікували інтерв’ю з Ярославою двічі. Вперше – наприкінці 2023 року, коли Олександр був у полоні, вдруге – після їхнього возз’єднання. Головним меседжем обох було те, що справжнє кохання перемагає усе. І сьогодні ми ще раз у цьому впевнилися.

На світлинах з весільного дня, які опублікували молодята на своїх акаунтах у соцмережах, вони виглядають неймовірно щасливими, закоханими та гарними. Від усієї редакції “Бессарабії INFORM” щиро бажаємо новоспеченій родині залишатися такими на все життя. А усім, хто чекає на повернення своїх других половинок, нехай ця казка зі щасливим кінцем подарує надію, що “за чорним завжди біле” (лист Олександра до коханої з російського полону).

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x