Громадяни рф вчинили стрілянину в одному з ресторанів Одещини

0 коментарів 28971 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Нагадаємо, що інцидент стався 12 червня вдень в одному з ресторанів на Французькому бульварі в Одесі. Двох підозрюваних, якими виявилися громадяни російської федерації, було затримано на місці події. Особу третього зловмисника, який залишив місце злочину на автомобілі, поліцейські встановили та затримали згодом. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Головне управління Нацполіції в Одеській області.


На місці вчинення злочину поліцейські також вилучили два ножі та три гранати, дві з яких попередньо є бойовими. А згодом, після затримання третього підозрюваного, і рушницю.

Розпочавши кримінальне провадження та зібравши достатньо доказів причетності фігурантів до протиправних дій, слідчі відділу поліції № 5 Одеського районного управління поліції № 1 під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили усім трьом фігурантам про підозру у хуліганстві, тобто грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, вчиненому із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень, за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України. А одному з росіян ще й за ч. 1 ст. 263 ККУ – у незаконному носінні, придбанні та зберіганні бойових припасів без передбаченого законом дозволу.

За клопотанням поліцейських суд обрав підозрюваним запобіжні заходи: росіянам – тримання під вартою без права внесення застави, а одеситу – тримання під вартою з правом внесення застави.

Максимальне покарання, яке  загрожує правопорушникам, – до семи років позбавлення волі.

Слідство триває.


Громадяни рф вчинили стрілянину в одному з ресторанів Одещини

Громадяни рф вчинили стрілянину в одному з ресторанів Одещини

Громадяни рф вчинили стрілянину в одному з ресторанів Одещини

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x