Близькі зниклих військовослужбовців зможуть отримати необхідну допомогу в новоствореному спеціалізованому центрі поліції на Одещині

0 коментарів 10557 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У поліції Одещини створено спеціалізований центр з розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин. До єдиного спеціалізованого центру (групи) з розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, увійшли представники слідчих, оперативних та інших підрозділів поліції. Про це, посилаючись на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Як зазначили в обласному управлінні поліції, основним завданням групи є розшук військовослужбовців, з якими втрачено зв’язок, які могли загинути або потрапити в полон.

«Координаційний центр зосереджений на комунікації з родинами, які втратили зв’язок зі своїми близькими, що перебували в зоні проведення бойових дій, зборі детальної інформації про розшукуваних, відборі біологічних зразків та інших слідчих заходів, аби підвищити результативність розслідування проваджень, які слідчі розпочинають за кожним фактом зникнення, викрадення або взяття у полон захисників України. Окрім комунікації із родичами зниклих безвісти, ми також співпрацюємо з колегами з інших областей України, у тому числі тими, які працюють на прифронтових територіях», – сказала керівник спеціалізованої групи, заступник начальника слідчого управління ГУНП в Одеській області – начальник відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи, Світлана Ткаченко.

У приміщенні слідчого управління ГУНП в Одеській області (пр-т Шевченка, 8 Г в Одесі) щовівторка з 10:00 до 13:00 години проводиться особистий прийом громадян представниками центру. Близькі та родичі зниклих військовослужбовців  зможуть отримати необхідну консультацію та допомогу, пов’язану з розслідуванням кримінальних проваджень.

«Консультацію громадяни також зможуть отримати, зателефонувавши за номерами телефонів 048-779-43-62 та 073-899-00-02. Прийом дзвінків здійснюється з 09.00 до 18.00 години з понеділка по п’ятницю», ─ йдеться у повідомленні.

Також родичі військовослужбовців із зазначених питань так само можуть звертатись до будь-якого найближчого до них територіального підрозділу поліції. Звідти вся інформація буде передана до координаційного центру.

Близькі зниклих військовослужбовців зможуть отримати необхідну допомогу в новоствореному спеціалізованому центрі поліції на Одещині

Близькі зниклих військовослужбовців зможуть отримати необхідну допомогу в новоствореному спеціалізованому центрі поліції на Одещині

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x