Про бойового кота Шайбу та його господаря Олександра Ляшука зняли мультфільм

0 коментарів 19278 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Історія дружби, про яку стало відомо не тільки в Україні, а й далеко поза її межами, “БІ” ексклюзивно розповіла своїм читачам цієї весни. Обидва красені тоді завітали до рідного міста військовослужбовця та поділились багатьма деталями свого життя та планів. А на наступний день бойові товариші знову повернулись до служби та допомоги. Як вже зазначала “БІ”, ці хлопці з Бессарабії встигають не тільки ворога бити, а й збирати кошти на потреби ЗСУ, а також співпрацювати з організаціями, які дбають про безпритульних тварин. Нещодавно рівень впізнаваності Шайбіка та Олександра став ще більшим, адже про них створили цілий мультфільм.


Українське медіа позитивних новин “Шотам” розповіло історію дружби воїна та чотирилапого у мультфільмі, знятому за підтримки українського виробника кормів для домашніх тварин “Кормотех”.

Покинутий посеред вулиці, голодний і наляканий, маленький котик Шайба з півдня України мріяв про родину та затишок… Одного дня завдяки військовим, які проїжджали повз та підібрали малого, його мрія здійснилася!“, – саме так починається історія мультфільму.

Як пояснили в “Кормотех”, цей мульфільм є продовженням циклу анімаційних роликів про тварин, яких спіткала непроста доля.

Ми розповімо історію знайомства Шайби та Олександра, про те як вони разом захищають рідну землю, бешкетують і навіть збирають гроші на закупівлю автівок та антидронових рушниць для побратимів! А ще вони годують інших безпритульних пухнастих і допомагають притулкам! Одне врятоване життя пухнастика може назавжди змінити вас і вашу буденність. Історія Шайби та Сашка — яскраве тому підтвердження. Рятуйте чотирилапих, купуйте безпритульним тваринкам хрусткі смаколики, і навіть у найпохмуріший день небо обов’язково розвидниться” – підкреслили в “Кормотех”.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x