Відпочивав з кішечками: бойовий кіт Шайба, якого шукали по всій Бессарабії, повернувся до свого господаря

0 коментарів 25137 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Відомий в соцмережах “бойовий кіт” Шайба, який несе службу разом з українськими військовими на південному напрямку, знайшовся. Чотирилапого улюбленця шукали на території Бессарабії майже 3 тижні. Радісною новиною про повернення пухнастика поділився його господар Олександр Ляшук, передає “Бессарабія INFORM”.


Виявилося, що Шайба дарма часу не гаяв та проводив дозвілля з новими знайомими.

“Знайшли!!! Шайбусіка знайшли. Поки вся країна шукала Шайбіка, цей герой любовник став розвідником, пройшовши не малу дистанцію, знайшов кошечок, та чилив з ними на другій позиції у військових. Військові побачили оголошення яке я розклеїв поблизу, зателефонували та привезли мені нашого героя . Гроші вони не просили, я сам попросив в них номер банківської картки та перерахував обіцяну винагороду, нехай ці кошти підуть їм на користь, для нашої суспільної перемоги. Тому хочу ще раз їм подякувати за те що повернули мою дитинку в сімʼю. А також подякувати усіх вас друзі за те що так переживали за Шайбіка та підтримали мене в його пошуках . Ціную кожного із вас, вашу любов та підтримку Ви неймовірні”, – розповів військовослужбовець.

Крім того, Ляшук додав, що відвезе Шайбіка до ветеринара для перевірки його здоровʼя.

Нагадаємо, 28 червня військовий звернувся до українців з проханням допомогти в пошуках бойового котика, який зник два тижні тому, і пообіцяв винагороду тому, хто поверне йому друга.

Відпочивав з кішечками: бойовий кіт Шайба, якого шукали по всій Бессарабії, повернувся до свого господаря

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x