Володимир Зеленський присвоїв Валерію Залужному та Кирилу Буданову звання Героя України

0 коментарів 16767 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Президент України Володимир Зеленський присвоїв звання Героя України колишньому головнокомандувачу ЗСУ генералу армії Валерію Залужному та начальнику Головного управління розвідки Міноборони полковнику Кирилу Буданову. Відповідні укази були оприлюднені на сайті Президента. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


У документах йдеться, що Залужний отримає зірку Героя України за “визначні особисті заслуги у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння українському народу”.

“За визначні особисті заслуги у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння українському народові постановляю: присвоїти звання Герой України з врученням ордена “Золота Зірка” Залужному Валерію Федоровичу — генералу”, – йдеться у повідомленні.

Буданов отримає золоту зірку за “особисту мужність та героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння українському народу”.

“За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння українському народові постановляю: присвоїти звання Герой України з врученням ордена “Золота Зірка” Буданову Кирилу Олексійовичу — генерал-лейтенанту”, – мовиться в тексті указу.

Укази набирають чинності з моменту їхньої публікації.

Нагадаємо, у четвер, 8 лютого, Валерія Залужного було звільнено із посади головнокомандувача Збройних сил України. Його наступником став генерал-полковник Олександр Сирський.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x