Зеленський провів зустріч з Залужним: говорили про оновлення керівництва ЗСУ

0 коментарів 13905 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Президент України Володимир Зеленський сьогодні зустрівся з Головнокомандувачем Збройних Сил України Валерієм Залужним. 


Під час зустрічі Зеленський висловив подяку за дворічну роботу із захисту країни та обговорив необхідність оновлення Збройних сил. Також було розглянуто питання про склад оновленого керівництва ЗСУ. Президент висловив пропозицію генералу Залужному залишитися в команді й висловив упевненість у перемозі.

“Обговорили також, хто може бути в оновленому керівництві Збройних Сил України. Час для такого оновлення — саме зараз. Запропонував Валерію Федоровичу й надалі бути в команді. Обов’язково переможемо! Слава Україні!”, — заявив президент Зеленський.

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний після зустрічі з президентом України повідомив, що було прийнято рішення про необхідність зміни підходів і стратегії, а також висловив вдячність “усім, хто поруч”.

“В перші найскладніші дні Великої Війни ми вистояли проти підлого та сильного ворога. Вистояли разом. Наша битва триває і щодня змінюється. Завдання 2022 року відрізняються від завдань 2024 року. Тому всі повинні змінитись й адаптуватись до нових реалій також. Щоб перемогти теж разом. Щойно ми зустрілися з Верховним головнокомандувачем. Важлива та серйозна розмова. Прийнято рішення про необхідність зміни підходів та стратегії. Вдячний усім, хто поруч. Команді Генерального штабу, Міністерства оборони, президенту України”, – написав він на офіційній сторінці.

Залужний також додав, що пишається кожним у Збройних силах України, “які захищають майбутнє наших дітей”.

Після повідомлень Залужного та Зеленського прозорий натяк на зміну керівництва ЗСУ зробив і міністр оборони України Рустем Умєров, який зазначив, що Генералу Валерію Залужному випало одне з найскладніших завдань – керувати Збройними Силами України під час Великої Війни з росією.

“Але війна не залишається однаковою. Війна змінюється та вимагає змін. Бойові дії 2022, 2023 та 2024 – це три різні реальності.
2024 принесе нові зміни, до яких мусимо бути готові. Потрібні нові підходи, нові стратегії. Сьогодні було ухвалено рішення про необхідність зміни керівництва Збройних Сил України. Щиро вдячний Валерію Федоровичу за всі досягнення та перемоги”, – написав Умєров. 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x