В Болграді ремонтують пам’ятник мешканцям міста, що загинули у ході бойових дій на території інших держав

0 коментарів 9936 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На черговому засіданні виконавчого комітету Болградської міської ради комунальне підприємство «Горводоканал» Болградської міської ради отримало дозвіл на проведення поточного ремонту пам’ятного знаку «Бойове братство», що встановлений в сквері Захисників України в місті Болград. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


Необхідність у реставрації виникла після обстеження стану пам’ятного знаку, яке було здійснено згідно з наказом директора КП «Горводоканал». Адже саме на балансі цього підприємства знаходиться зазначений об’єкт.

«Те, що тумба-основа пам’ятника потребує ремонту, було видно й неозброєним поглядом – пошкоджено плиткове покриття. Ми маємо намір демонтувати його та викласти основу декоративною крихтою, – пояснив директор КП «Горводоканал» Анатолій Ільченко.

Роботи планують виконати за  кошти комунального підприємства і завершити до 15 лютого. Саме в цей день щорічно до цього пам’ятника покладають квіти з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та річниці виведення військ з Афганістану.

«У цьому році ми відзначаємо вже 35 річницю виведення військ з Афганістану, і хочу звернути увагу, що Україна стала другою, яка зазнала найбільших втрат серед своїх громадян», – додав Анатолій Ільченко.

Зазначимо, пам’ятний знак «Бойове братство» в Болграді було встановлено у 2010 році на згадку про загиблих жителів Болградського району (тоді ще в старих межах), які брали участь у війнах на території інших держав.

В Болграді ремонтують пам’ятник мешканцям міста, що загинули у ході бойових дій на території інших держав В Болграді ремонтують пам’ятник мешканцям міста, що загинули у ході бойових дій на території інших держав В Болграді ремонтують пам’ятник мешканцям міста, що загинули у ході бойових дій на території інших держав

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x