Зеленський призначив генерал-полковника Сирського Головнокомандувачем Збройних сил України

1 коментар 37989 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Президент Володимир Зеленський призначив генерал-полковника Олександра Сирського головнокомандувачем Збройних сил України. Про це голова держави повідомив у своєму вечірньому відеозверненні. 


За словами президента, відсьогодні до керівництва ЗСУ приступає нова управлінська команда.

 “Я хочу, щоб бачення війни було єдиним і в наших воїнів у Роботиному чи Авдіївці, і в Генеральному штабі та на Ставці. Я провів десятки розмов із командирами різного рівня. Зокрема, сьогодні говорив із бригадними генералами Андрієм Гнатовим, Михайлом Драпатим, Ігорем Скибюком та полковниками Павлом Палісою і Вадимом Сухаревським. Усі вони розглядаються на керівні посади в армії та служитимуть під проводом найбільш досвідченого українського командувача. Він має успішний досвід захисту – провів Київську оборонну операцію. Він має також і успішний досвід наступу – Харківської визвольної операції. Я призначив генерал-полковника Сирського Головнокомандувачем Збройних Сил України”, – заявив Зеленський.

Президент також додав, що “сьогодні ж говорив із генералами Мойсюком та Забродським. Їх досвід – на службі державі”.

Олександр Сирський командував Сухопутними військами України з 2019 року. З того ж року – командувач оперативно-стратегічного угруповання військ “Хортиця”.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Александр Юрьевич
Александр Юрьевич
5 месяцев назад

Зеля предатель.

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x