В Сергіївці через борги без світла відсьогодні залишаться десятки родин

0 коментарів 24003 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 27 лютого, в селищі Сергіївка Білгород-Дністровського району  буде припинено електропостачання 21 об’єкту. Причина проста – наявна заборгованість за користування електроенергією у сумі з декількома нулями. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Сергіївську селищну раду. 


Про те, що світло неминуче відключать, керівництво місцевого КП було попереджено завчасно. Більш того, вчора, 26 лютого, о 18:00 в телефонному режимі місцевих фахівців попередили про відключення по 21 об’єкту в смт Сергіївка.

Як стало відомо, в обов’язковому порядку відключити освітлення в під’їздах та на прибудинкових територіях, ліфти, насоси для підйому води в багатоповерхових будинках та інше.

Додатково попереджено, що у разі відсутності працівників КП на об’єктах, що планують відключити, – то відключення буде здійснено примусово, тобто “відрізано”.
Нагадаємо, що через непроведення засідань сесії протягом тривалого часу та неприйняття бюджету на поточний рік, деякі населені пункти селищної  ради упритул підійшли до моменту, коли вони можуть залишитись без електропостачання та, як наслідок, без інших житлово-комунальних послуг.

Окремо додамо, що у громаді були спроби вплинути на депутатів, які саботують проведення сесій. Після звернення очільника Анатолія Чередниченка на сторінці органу влади опублікували ще одне ─ від КП «ЖКГ смт Сергіївка», в якому ситуацію оцінюють як критичну, що може призвести до “руйнування підприємства”.

В свою чергу, опозиційні депутати, які до цього часу не відповідали на закиди селищного голови щодо ігнорування сесій,  записали звернення до мешканців ТГ. В ньому у проблемі прямо звинувачують очільника громади, стверджуючи, що недовіра до нього виникла через постійну протиправну діяльність селищного голови та його ставлеників.

 

 

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x