Одеська область була атакована ракетою Х-31П

0 коментарів 32751 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора ввечері, 21 лютого, приблизно о 20:30, російські загарбники вкотре атакували Одеську область ракетою. Окупанти вдарили протирадіолокаційною Х-31П з акваторії Чорного моря. Втім, ця ракета втратила бойову спроможність, не досягнувши берегової лінії. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на керівницю пресцентру Сил оборони Півдня Наталію Гуменюк. 


Як зазначила речниця в ефірі традиційного телемарафону, це була точкова ракетна атака, яку роблять для підтримання напруження місцевого населення не тільки прифронтових регіонів. Також вона додала, що ця атака може свідчити про намагання вивідати розташування ППО перед підготовкою до наступної масованої атаки.

Ворог не припиняє використання тактичної авіації навіть з острахом на те, що у нього такі суттєві втрати за минулий тиждень. Він використовує тактичну авіацію на інших ділянках та відстанях“, – зазначила Гуменюк.

Більш того, керівниця пресцентру Сил оборони Півдня попередила про те, що такі точкові удари час від часу будуть й надалі відбуватися.

Ми попереджаємо якраз про те, що ігнорувати сигнали повітряної тривоги не можна навіть тоді, коли ми нібито не очікуємо масованого ракетного удару. Такі точкові теж можуть завдавати руйнувань, але цього разу такого не сталося“, – підкреслила Гуменюк.

Зазначимо, що антирадіолокаційна Х-31П призначена для ураження засобів протиповітряної оборони західного виробництва та наводиться на їх радари.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x