Економічна справедливість: на Одещині БЕБ викрило підприємство за несплату податків – сума сягає 2 мільйонів гривень

0 коментарів 17955 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На Одещині Бюро економічної безпеки виявило та успішно забезпечило відшкодування до бюджету значної суми несплачених податків у розмірі 2 мільйонів гривень. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на ТУ БЕБ.


У рамках проведеного слідства встановлено, що протягом року керівник підприємства, яке спеціалізується на пошитті та продажу одягу, свідомо ухилявся від сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Детективи Теруправління БЕБ встановили факти порушення законодавства та підтвердили ухилення від сплати обов’язкових страхових внесків.

Після проведення досудового розслідування, посадовій особі підприємства було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 212-1 частини 1 Кримінального кодексу України (ухилення від сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та страхових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування). Зібрані матеріали справи направлені до суду для вирішення питання щодо подальшого правового розгляду.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x