Депутати Болградщини звернулися до декількох інстанцій з проханням відновити роботу сервісного центру МВС в Арцизі

0 коментарів 15984 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Депутати Болградської районної ради на пленарному засіданні підтримали звернення щодо сервісних центрів МВС в містах Болград та Арциз. Відповідні документи направлять керівництву ГСЦ МВС України, Одеської обласної державної (військової) адміністрації, Одеської обласної ради та РСЦ ГСЦ МВС в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на офіційну сторінку районної ради.


В зверненні, зокрема, йдеться про закриття сервісного центру МВС в Арцизі, що за словами депутатів, значно позначилося на якості надання послуг населенню Арцизької та Тарутинської громад, враховуючи величезну відстань до найближчих центрів.

“У зв’язку з цим просимо розглянути можливість відновлення роботи сервісного центру МВС № 5145 в м. Арциз. Також хочемо подякувати Вам за збереження сервісного центру № 5151 в м. Болград, де витримані всі умови для його функціонування. Подальше функціонування сервісного центру № 5151 дозволить значно поліпшити логістику та якість надання послуг населенню, а також розвантажить і без того перевантажену дорожню інфраструктуру півдня Одеської області. Просимо додатково надати можливість Болградському сервісному центру № 5151 надавати послуги з проведення теоретичних та практичних іспитів для громадян як Болградського, так і сусідніх районів”, – зазначили у зверненні народні обранці Болградщини.

За пропозицією депутата райради Ігора Ладо звернення направили також до Одеської обласної ради, аби депутатів облради теж залучити до вирішення долі сервісних центрів. Також за поправкою Ігоря Ладо змінена кінцівка документа, а саме:

«Хочемо запевнити Вас, що Болградська районна рада та керівництво громад Болградського району будуть робити все можливе для нормального функціонування сервісного центру № 5151 та сервісного центру МВС № 5145».

Як писала “БІ”, закриття сервісного центру МВС №5145 стало однією з найобговорюваніших подій Арцизу, адже найближче місце, де можна було скласти іспити для отримання посвідчення водія, переоформити автомобіль або отримати необхідні довідки та дозволи, тепер знаходиться в Білгороді-Дністровському. Також є центри в Одесі та Ізмаїлі. Але для більшості мешканців Бессарабії – це сотні кілометрів шляху.

На засіданні сесії Арцизької міської ради  15 грудня депутати написали колективне звернення до керівництва МВС щодо відновлення надання послуг територіальним сервісним центром МВС.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x