Болградська міська рада зменшила вартість пам’ятника архітектури, який на початку грудня було виставлено на продаж

0 коментарів 16605 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні Болградська міська рада оголосила другий аукціон з приватизації комунального майна, яке є пам’яткою архітектури місцевого значення та взяте під охорону держави. Але вже із заниженням стартової ціни на 50 відсотків. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


Мова йде про особняк, побудований наприкінці ХІХ століття та розташований, де колись мешкав Почесний громадянин Болграда, засновник першої амбулаторії в місті – нинішньої Болградської ЦРЛ, доктор Дмитро Начєв, він же – один з перших випускників Болградської гімназії, тоді ще Центрального училища.

Зазначимо, уперше цей об’єкт було виставлено на продаж на початку грудня. Тоді стартова ціна складала 3 536 802,00 грн. Аукціон було призначено на сьогодні, 27 грудня 2023 року.

«Але він не відбувся, тому система автоматично призначила другий аукціон з продажу об’єкта малої приватизації – зі зниженням стартової ціни на 50%, що складає 1 768 401,00 грн. Він має відбутися 3 січня 2024 року», – розповіли «БІ» в Болградській міській раді.

Якщо й цей аукціон не відбудеться, то буде призначено третій – вже з покроковим зниженням вартості об’єкта.

Нагадаємо, Болградська міська рада раніше зазначала, що будівлю пам’ятника архітектури можна використовувати під житловий будинок або адміністративне-офісне приміщення.

Додамо, для отримання додаткової інформації можна звертатися до Болградської міської ради за адресою: м Болград, вул. Шпитальна, 45, т. 0938366449 або за посиланням: https://prozorro.sale/auction/ SPE001-UA-20231226-30105

Болградська міська рада зменшила вартість пам’ятника архітектури, який на початку грудня було виставлено на продаж Болградська міська рада зменшила вартість пам’ятника архітектури, який на початку грудня було виставлено на продаж Болградська міська рада зменшила вартість пам’ятника архітектури, який на початку грудня було виставлено на продаж

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x