Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Захищав Україну під Фортецею Бахмут: в Ізмаїлі попрощались з Героєм-прикордонником Геннадієм Горшковим

1 коментар 44361 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора в Ізмаїлі проводили в останню путь Героя-прикордонника Геннадія Горшкова, який 12 травня загинув під Бахмутом. Віддати останню шану Захиснику зібрались рідні та близькі, прикордонники, волонтери, керівництво міста, друзі та знайомі. Про це повідомляє Бессарабія INFORM із посиланням на Держприкордонслужбу.


Після панахиди воїна поховали разом з іншими Героями російсько-української війни на Алеї слави, з віданням усіх необхідних військових почестей. За військовим ритуалом заступник начальника Ізмаїльського прикордонного загону передав Державний прапор України сину полеглого Героя Андрію.

Геннадій Горшков до 2000 року служив в Ізмаїльському загоні морської охорони. Звільнився у військовому званні мічман. Далі працював у воєнізованій охороні, що здійснювала охорону військових об’єктів.

Коли в Україну підступно вдерлися окупанти, не вагаючись пішов служити до лав прикордонників. В Ізмаїльському прикордонному загоні Геннадій керував прикордонним малим катером. На початку цього року штаб-сержант Геннадій Горшков вибуває до бойового підрозділу Донецького прикордонного загону, де проявляє справжній героїзм, сміливість та любов до Батьківщини.

Під час виконання завдань із захисту України, 12 травня, в районі міста Бахмут Геннадій отримав мінно-вибухове поранення, не сумісне із життям.

Без батька залишилась 22-річна донька Ганна та 20-річний син Андрій.

Герої не вмирають! Слава Україні! Героям слава!

Захищав Україну під Фортецею Бахмут: в Ізмаїлі попрощались з Героєм-прикордонником Геннадієм Горшковим Захищав Україну під Фортецею Бахмут: в Ізмаїлі попрощались з Героєм-прикордонником Геннадієм Горшковим Захищав Україну під Фортецею Бахмут: в Ізмаїлі попрощались з Героєм-прикордонником Геннадієм Горшковим Захищав Україну під Фортецею Бахмут: в Ізмаїлі попрощались з Героєм-прикордонником Геннадієм Горшковим Захищав Україну під Фортецею Бахмут: в Ізмаїлі попрощались з Героєм-прикордонником Геннадієм Горшковим Захищав Україну під Фортецею Бахмут: в Ізмаїлі попрощались з Героєм-прикордонником Геннадієм Горшковим Захищав Україну під Фортецею Бахмут: в Ізмаїлі попрощались з Героєм-прикордонником Геннадієм Горшковим Захищав Україну під Фортецею Бахмут: в Ізмаїлі попрощались з Героєм-прикордонником Геннадієм Горшковим Захищав Україну під Фортецею Бахмут: в Ізмаїлі попрощались з Героєм-прикордонником Геннадієм Горшковим Захищав Україну під Фортецею Бахмут: в Ізмаїлі попрощались з Героєм-прикордонником Геннадієм Горшковим Захищав Україну під Фортецею Бахмут: в Ізмаїлі попрощались з Героєм-прикордонником Геннадієм Горшковим Захищав Україну під Фортецею Бахмут: в Ізмаїлі попрощались з Героєм-прикордонником Геннадієм Горшковим

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
летучая мышь
летучая мышь
1 год назад

Слава Герою!!!! Будем помнить, а значит ты с нами.

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x