Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Згорток “трави” може коштувати 10 років ув’язнення: в Ізмаїльському районі затримали румуна, який перевозив через кордон канабіс

0 коментарів 30294 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїльському районі правоохоронці затримали громадянина Румунії, який намагався завезти в Україну згорток канабісу. Порушник намагався перетнути кордон на автомобільному пункті пропуску «Рені-Джюрджюлешть».  Іноземцю загрожує до 10 років ув’язнення. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на прес-службу ГУНП в Одеській області.


26-річний чоловік намагався завезти на територію України канабіс. Відповідно до чинного законодавства України, йому загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

На автомобільному пункті пропуску «Рені-Джюрджюлешть» під час здійснення митного контролю в автомобілі іноземця був виявлений згорток із речовиною рослинного походження у подрібненому та висушеному стані. Слідчі відділення поліції № 2 Ізмаїльського районного відділу поліції вилучили речовину та перевірили експрес-тестом, що підтвердив її наркотичний вміст. Речовий доказ правоохоронці скерували на експертизу, а водія затримали в процесуальному порядку.

«На підставі зібраних доказів слідчі під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 305 Кримінального кодексу України. Йдеться про контрабанду, тобто переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю особливо небезпечного наркотичного засобу. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від восьми до десяти років із конфіскацією майна. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває», – розповів начальник слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Андрій Мащенко.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x