Не встиг потримати на руках новонародженого сина: Суворовська громада у жалобі – на війні загинув 30-річний військовослужбовець з села Приозерне

0 коментарів 127737 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Суворовська громада знов у жалобі – на війні загинув 30-річний військовослужбовець з села Приозерне Володимир Хану, який мужньо боронив нашу країну від російського агресора. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Головний сержант Володимир Хану був професійним військовим, служив у 95-й окремій десантно-штурмовій бригаді ЗСУ. Військову кар’єру розпочав задовго до початку повномасштабного російського вторгнення – ще у 2014 році. Побував у багатьох гарячих точках, навчав новобранців на Житомирщині. Загинув 23 квітня під час виконання чергового бойового завдання.

“Де ж ти міг бути в такі важкі часи, як не попереду, в самому пеклі? Чемність, впевненість, професіоналізм, доброзичливість, працелюбність, відповідальність, мужність, наполегливість, патріотизм… Не вистачить слів, щоб люди усвідомили, кого втратили через цю кляту війну”, – так згадує про полеглого захисника його колишній університетський викладач, ізмаїлець Валерій Пейков.

Сьогодні, 27 квітня, орієнтовно о 19.00-20.00 годині Приозерненський старостинський округ зустрічатиме автомобіль із загиблим воїном. Для гідної зустрічі Героя адміністрація округу звертається до мешканців із закликом бути присутніми для створення живого коридору при в’їзді в село Приозерне.

Прощання і похорон відбудуться у п’ятницю вранці, 28 квітня. Останній спочинок Герой знайде на цвинтарі рідного села. Його поховають на Алеї Героїв, поруч з односельцями Денисом Козьмою і Антоном Фокшею, які також віддали своє життя за Україну.

У Володимира залишилась дружина (мешканка Кілії) і новонароджений син, якого він навіть не встиг потримати на руках. Його загибель стала величезним ударом для його батьків. Його батько пройшов Афганську війну, повернувся у рідне Приозерне, створив сім’ю, все життя пропрацював на місцевому аграрному підприємстві, разом з дружиною народили і виховали двох прекрасних синів-богатирів. Жахлива війна назавжди розлучила пару братів-близнюків і забрала у нас одного з найкращих синів України…

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x