Дякуємо, що читаєте нас українською💪

У боях за Україну під Бахмутом загинув мешканець Кілії Роман Єфименко

0 коментарів 82242 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На Донеччині під час виконання бойового завдання загинув 47-річний мешканець мікрорайону Омарбія міста Кілія старший солдат Роман Єфименко. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на міського голову Вячеслава Чернявського та близьких загиблого.  


Відомо, що Захисник брав участь в обороні багатьох міст України, а останнім часом – Бахмуту, де віддав своє життя за Україну під час бою 15 квітня. До повномасштабного вторгнення захищав Україну в АТО, а після оголошення повної мобілізації 7 березня 2022 року знову став до зброї.

У військового залишилися скорботні дружина, син, брат та сестра.

Востаннє привезуть додому Героя сьогодні, 18 квітня, вночі. Нажаль, через комендантську годину урочисто зустріти тіло не вийде, проте живий коридор буде організовано у день поховання в четвер, 20 квітня. Відспівування відбудеться у Свято-Дмитрівській церкві. Поховають Захисника на Омарбієвському цвинтарі. Графік та місце організації живого коридору “БІ” опублікує, коли ця інформація буде узгоджена.

Сім’я загиблого просить небайдужих допомогти фінансово в організації поховання, адже Роман був єдиним годувальником… Карта РайффайзенБанку дружини загиблого: 4149 5010 2327 2652 (Стрєльцова Світлана Іванівна).

Захначимо, основні ритуальні витрати бере на себе Кілійська міська Рада, сім’ї належить подбати про поминальні обід та традиції. Про те, як проходить поховання військових в Кілійській громаді, «БІ» писала раніше.

“Висловлюю щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого земляка та героя – Єфіменко Романа. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!
Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!”, – написав на своїй сторінці у Facebook Вячеслав Чернявський.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x