“Кинув” волонтерів на 300 тисяч: одесит продав 15 неіснуючих бронежилетів

0 коментарів 17658 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Мешканець Одеси обдурив волонтерів та “кинув” їх на 300 тисяч гривень. Він продав людям, які допомогають українським військовим, 15 неіснуючих бронежилетів. Чоловіку загрожує до 3 років у в’язниці. Про це повідомила пресслужба Одеської обласної прокуратури.


Підозрюваний приєднався до волонтерської групи у соцмережах, відслідковував оголошення про пошук військового спорядження для українських захисників та пропонував свій товар. Відправити необхідне спорядження чоловік обіцяв після попередньої оплати на його банківську картку.

Замовникам він нічого не відправив, оскільки насправді не мав ніякого товару. Кошти ошуканих людей витратив на власні потреби.

“У такий спосіб зловмисник отримав від волонтерів майже 300 тис грн за продаж 15 бронежилетів”, – йдеться у повідомленні.

За процесуального керівництва прокурорів Малиновської окружної прокуратури м. Одеси викрито та повідомлено про підозру мешканцю Одеси за фактом шахрайства (ч. 2 ст. 190 КК України).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі відділення поліції №3 ОРУП №1 ГУНП в Одеській області за оперативного супроводу співробітників Управління протидії кіберзлочинам в Одеській області Департаменту кіберполіції НПУ.

"Кинув" волонтерів на 300 тисяч: одесит продав 15 неіснуючих бронежилетів

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x