У провідному ліцеї Болградщини облаштували захисну споруду. “Очне” навчання нарешті доступне більш ніж 600 учням

0 коментарів 25839 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Болградському ліцеї нарешті облаштували захисну споруду, без якої діти не мали змоги навчатися “очно”. Після запуску 6 лютого новоутвореного укриття більш ніж 600 учнів вийдуть на повноцінні заняття. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Болградську РД (В) А.


Сьогодні перший заступник начальника Болградської РВА Денис Байлук спільно з представниками  відповідних контролюючих органів,  керівниками структурних підрозділів Болградської РВА та Болградської міської ради  перевірив готовність протирадіаційного укриття в опорному закладі освіти “Болградський ліцей” Болградської міської ради  на відповідність його облаштування до  вимог ДСНС, а  також  готовність до прийняття учнів.

Зазначимо, що у навчальному закладі було облаштовано тільки частину захисної споруди, що надавало можливість  забезпечувати захист  тільки 350 учням.

Але, наприкінці  2022 року в опорному навчальному закладі проведено  ремонтні роботи другої  частини протирадіаційного укриття та облаштовано окреме приміщення для учнів початкової школи.

Денис Олександрович зазначив, що у кожній шкільній захисній споруді повинно бути сформовано спеціальний набір для укриття, в якому окрім їжі та запасів води, лежатимуть ліхтарики, медикаменти, батарейки та інші речі.

В результаті проведених робіт буде забезпечено повністю очним навчанням усіх – 612 учнів ліцею з 6 лютого 2023 року.

У провідному ліцеї Болградщини облаштували захисну споруду. "Очне" навчання нарешті доступне більш ніж 600 учням

У провідному ліцеї Болградщини облаштували захисну споруду. "Очне" навчання нарешті доступне більш ніж 600 учням

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x