Інтерактивна мапа укриттів в Одеській області: “Дія” вводить нову функцію

0 коментарів 18225 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Українці отримають новий інструмент для забезпечення особистої безпеки під час повітряних тривог завдяки інноваційній ініціативі від “Дії”. Згідно з оголошенням міністра цифрової трансформації Михайла Федорова, у застосунку “Дія” незабаром з’явиться інтерактивна мапа з інформацією про укриття, – повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Користувачі зможуть переглядати фотографії укриттів, дізнаватися їх місткість та вид. Однак основною перевагою нововведення стане можливість швидко та зручно знаходити найближче до себе укриття під час повітряних тривог на інтерактивній мапі.

“У застосунку незабаром буде інтерактивна мапа з інформацією про укриття: адресу, його вид, місткість і фото. Це дасть змогу швидко й зручно знаходити найближче до себе укриття і, відповідно, допоможе зберегти життя”, – зазначив Михайло Федоров.

Оновлення інформації про укриття буде здійснюватися органами державної та місцевої влади, а також буде стежитися за їхнім станом і доступністю. Кожен українець отримає можливість оцінити стан укриття, повідомити, якщо воно зачинене, або подати пропозицію. Така ж схема успішно функціонує із Пунктами незламності в рамках програми “Дія”.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x