В Ізмаїлі компанія «Нібулон» завершує будівництво нового терміналу для перевалки зернових вантажів на Дунаї

0 коментарів 49599 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Компанія «Нібулон» завершує будівництво нового терміналу для перевалки зернових вантажів на Дунаї в місті Ізмаїл, яке було розпочато у минулому році


Про це повідомили в Одеській ОВА.

Як розповіла заступниця директора Департаменту інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності, міжнародного співробітництва і туризму Інна Беженар, у найближчих планах компанії Danube Logistics Group – будівництво складів підлогового зберігання в Ренійському порту.

Окрім цього, у вересні 2022 року Арцизькою міською радою укладено угоду щодо оренди земельної ділянки на якій заплановано будівництво виробничих потужностей зі зберігання та переробки зерна.

В той же час у профільному Департаменті ОВА зазначають, що через ризики, пов’язані з військовими діями, глобальні інвестори поки що не готові розглядати нові проєкти в цілому в Україні. Одещина, на жаль, не стала винятком в цьому контексті – військова агресія росії поставила на паузу реалізацію іноземними інвесторами низки важливих проєктів у сфері транспорту, логістики, переробної промисловості та відновлювальної енергетики. Проте, як ми бачимо, окремі компанії, які працюють на Одещині, вже розпочали реалізацію перспективних планів та вкладають кошти у логістику, перевантажувальні термінали та складські комплекси.

“Що більше буде компаній, які прийдуть працювати в Одеську область, то швидше відновиться довоєнний рівень добробуту і почнеться перехід до поступового зростання”, – наголошують у ОВА.

Як повідомлялось раніше, на Одещині підготовлено інвестиційну пропозицію щодо створення на території Суворівської громади в Ізмаїльському районі, на площі 17,3 гектар, індустріального парку «АгроТехнопарк «Буджак».

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x