Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Кілійській громаді готують до зими пункти Незламності

0 коментарів 29241 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Кілійській громаді готують пункти обігріву, яких цьогоріч буде більше, ніж звичайно. Керівництво громади розуміє, що попереду важка зима, тому намагається забезпечити якомога більше людей теплом та світлом. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Загалом облаштовується 12 пунктів обогріву – пунктів Незламності.

Традиційно пункти обігріву будуть працювати на базі всіх старостинських округів (будівлі сільських рад) в селах. Вони, за словам голови громади вже забезпечені генераторами на випадок вимкнення світла. Навіть вже зараз під час відключень електроенергії можна приходити, аби зарядити телефони. До того ж, тепло буде підтримувати піч або котел. В разі їхньої відсутності генератор розрахований на увімкнення електричного конвектору.

В Кілії пункти обігріву будуть працювати в різних районах міста, зокрема біля багатоквартирних будинків, оскільки у приватному секторі дома можливо обігріти і за відсутності світла. В них можна буде звернутися, аби зігрітися, попити гарячих напоїв, зарядити гаджети, набрати гарячої води.

Незабаром почнуть роботу пункти Незламності:

  • в Кілійській багатопрофільній лікарні,
  • в будівлі поліклініки (Центр сімейної медицини),
  • в будівлі колишньої архітектури (Миру, 47) – туди найближчим часом переїде соціальна служба Кілійської міської ради. Для потреб пункту обігріву відвели окреме приміщення з піччю.

Також готується ще один резервний пункт обігріву в мікрорайоні СРЗ. Туди також буде закуплено генератор, вже завезені меблі, електрочайник тощо, але працюватиме об’єкт за за умови сильного похолодання та тривалого відключення світла.

Зазначимо, також в громаді подбали про можливість підзарядити телефони на випадок тривалого відключення світла.

Мікрорайон ПМК – Школа №3. Центр – офіс комунального підприємства “Добробут” (вул.Миру, 57, колишня будівля ГАІ). Мікрорайон СРЗ – Кілійська багатопрофільна лікарня (тут також можна закип’ятити воду у термос).

Окрім цього, не відмовлять в магазинах та інших закладах, де працює генератор – про це домовилась міська рада. При собі мати подовжувач і зарядні пристрої.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x