Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Стало відомо, скільки доріг вдалося відремонтувати в Одеській області за час війни

0 коментарів 31806 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одеській області, не дивлячись на складні умови у зв’язку з війною, поступово починає працювати дорожньо-будівельна галузь.


Як повідомив начальник Одеської ОВА Максим Марченко, на території регіону вже зроблено ямковий ремонт на площі 115,6 тисяч квадратних метрів дорожнього покриття автомобільних доріг загального користування місцевого значення та 67,7 тисяч квадратних метрів вулиць комунальної власності у населених пунктах області.

Очільник області також зазначив, що окрім ямкового ремонту проводяться роботи по нанесенню дорожньої розмітки, встановленню дорожніх знаків, облаштуванню узбіч і тротуарів, розчищенню чагарників.

Крім цього, за рахунок авансових платежів 2021 року проведено капітальний ремонт більше трьох кілометрів автомобільної дороги у Білгород-Дністровському районі.

Як повідомлялося раніше, з метою вирішення проблем, пов’язаних з завантаженістю автодоріг в напрямку портів річки Дунай та «Великої Одеси» вже завершено будівництво майданчиків для відстою вантажного транспорту в Ізмаїльському районі, загальною площею 4,7 гектарів. Організована робота для подальшого будівництва таких майданчиків на загальній площі близько 48 гектар.

З метою збереження асфальтного покриття автодоріг також ведеться робота щодо відновлення пунктів габаритно-вагового контролю. На сьогодні вже відновлено роботу такого пункту на КПП «Дачне».

Нагадаємо, на півдні Одеської області розпочався аварійний ремонт найбільш зруйнованої ділянки автомобільної дороги Т-16-27 КПП «Серпневе» – Тарутине – Арциз – Сарата.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x