Вибираємо пуховик на зиму – основні критерії

0 коментарів 22221 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Якщо ви ще не одягнулися на зиму, то цей матеріал – саме для вас. Ми разом розберемося, які основні нюанси необхідно врахувати при виборі хорошого пуховика.


Модно і стильно

Щоб не відстати від моди, потрібно вибирати не тільки якісні, а й брендові речі. Благо, це зовсім недорого, якщо ви шукаєте жіночі пуховики на сайті магазина LeBoutique, в каталогах якого – тільки верхній одяг відомих брендів, які відповідають за якість і стиль. Ціни досить демократичні, тож поспішайте підготуватися до холодів, аби істотно зекономити сімейний бюджет, при цьому ні в чому собі не відмовляючи.

Фурнітура

Вибираємо пуховик на зиму - основні критеріїЯкість фурнітури – застібок, блискавок, ґудзиків та іншого, – це знак якості. Хороший і поважаючий себе бренд і виробник обов’язково звертають увагу на дрібниці, які, в разі неналежного якості або несправності, обіцяють серйозні неприємності взимку. Нікому не хочеться розстебнутим крокувати по морозу через зламану застібку.

Саме тому при виборі пуховика кілька разів перевірте фурнітуру. Якщо все працює, як годинник – виробник не підвів.

Наповнювач

Якісний пуховик наповнюють пером (пухом), який попередньо не піддавався подрібненню. Зазвичай подрібнене пір’я додають виробники дешевого одягу.

Наповнювач повинен розміщуватися в прошитих осередках. Якщо пух знаходиться під суцільний підкладкою, то це означає, що куртка недовговічна. Після нетривалого носіння перо опаде і звалиться донизу, оголюючи груди і плечі – такий пуховик буде продуватися навіть легким вітерцем і не гріти в мороз.

Можливо і штучне наповнення пуховиків – безалергенними матеріалами.

У будь-якому випадку, внутрішня підкладка пуховика повинна мати тефлонове покриття, щоб перо не вилазило, залишаючись на одязі.

Форма

Щоб не сковувати власні рухи, вибирайте трохи приталений пуховик, злегка розкльошений донизу. В іншому випадку про свободу рухів при звичайній ходьбі можна тільки мріяти. А ще іноді доводиться нахилятися або присідати – в той же автомобіль, наприклад.

Обираючи пряму форму пуховика ви не тільки сковуєте власні рухи, але і будете виглядати досить смішно – наче ведмідь у посудній лавці.

Не забудьте капюшон

Відстібається він чи ні, але капюшон в пуховику потрібен обов’язково. Тому що зима або пізня осінь – це пора року, коли опади доставляють великі незручності. А від зимового вітру не завжди врятує навіть тепла шапка.

Вибирайте речі з розумом і економією! Хороший одяг взимку – запорука міцного здоров’я і веселого настрою!

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x