Art Side – створюємо атмосферу казки

0 коментарів 15282 переглядів

Кожна малеча проводить в своїй кімнаті більшу частину свого часу, а тому дуже важливо, щоб дизайн був яскравим і цікавим, а матеріал – екологічним і зносостійким. Фотошпалери в дитячій кімнаті від https://artside.com.ua/ – це не тільки безпечні матеріали, але і індивідуально підібраний сюжет, який точно не розчарує вашу дитину.

Дитячі фотошпалери – вірне рішення

Якщо ви досі не можете прийняти рішення, як прикрасити стіни дитячої кімнати – пропонуємо вам кілька переваг фотошпалер над іншими оздоблювальними матеріалами:

  • Такі шпалери – практичні, адже виготовляються за сучасними технологіями і характеризуються вологостійкістю, стійкістю до вигорання і стирання, що особливо важливо для дитячої кімнати.

  • Фотошпалери не ускладнюють природний газообмін в приміщенні і не виділяють шкідливих речовин в процесі використання.

  • Фотошпалери – це можливість розділити кімнату дитини на функціональні зони.

  • Можливість обрати або замовити будь-яке зображення під інтереси вашої дитини.

Art Side - створюємо атмосферу казки

Індивідуальний підхід до кожної дитини

Перед тим, як вибирати шпалери, варто врахувати всі деталі:

  • Оформлення стіни не повинно бути нудним, занадто яскравим чи, навпаки, блідим.

  • Важливо, щоб фото на стіні поєднувалося з усіма іншими предметами інтер’єру.

  • Стіна, де будуть розміщені шпалери, має бути вільною від поличок, світильників, картин і іншого декору.

  • Орієнтуватися на вік, стать і інтереси дитини.

Фотошпалери для дівчат

Будь-яка дівчинка вже з найменшого віку почуває себе принцесою і хоче жити в чарівному світі. Не менш важливо враховувати той факт, що зображення, яке буде бачити дитини – буде впливати на її психіку. Тому для дівчачої кімнати підійдуть зображення принцес Disney, тварин, коміксів та казкові сюжети.

Фотошпалери для хлопчиків

Кожний хлопчик з дитинства обожнює рухливі ігри та прагне до пригод. Тому і дитяча кімната хлопчика має створювати гарний настрій у дитини. Тому чудовим варіантом будуть фотошпалери із зображенням космосу та нічного неба, а фото машинок, піратів і динозаврів точно порадують вашу дитину.

Art Side - створюємо атмосферу казки

Купити фотошпалери: швидко, якісно, недорого

У вас вже є ідея, як оформити кімнату своєї дитини, чи, можливо, ви ще ніяк не можете визначитися із сюжетною картиною, тоді запрошуємо в наш інтернет-магазин Art Side. В нашому каталозі, в розділі «Дитячі» фотошпалери можна купити чи замовити будь-яку картину, що подобається вашій донечці чи синочку. І якщо, зазвичай, ціна на ринках та магазинах «кусається», то ми орієнтуємося на бюджет клієнта та допомагаємо обрати найкращий варіант. Заходьте на сайт artside.com.ua, залишайте свій номер телефону та чекайте на дзвінок від нашого менеджера. Ми зробимо вашу покупку приємною!

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x