Розмитнення авто в Україні 2017: вартість, термін, процедура з Польщі, Литви, Німеччини, Америки

0 коментарів 58077 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Розмитнення авто в Україні: вартість, термін, процедура


Бажаєте виконати розмитнення авто автомобіля з Європи? Проконсультуємо вас з усіх питань та виконаємо процедуру проходження митного контролю потрібного вам автомобіля з багатьох країн Європи. Калькулятор розмитнення на сьогодні є головним інструментом для оцінки суми проходження процедури розмитнення. Новий калькулятор розмитнення 2017 року містить наступні дані:

  1. Ціна автомобіля у міжнародній валюті.
  2. Об’єм та тип двигуна.
  3. Вікова категорія.

Скільки коштує, терміни, процедуру розмитнення авто

У принципі це основні характеристики, за якими ведеться оцінка майбутньої суми, яку потрібно сплатити на митному кордоні. Закон який було прийнято з 1 липня 2016 року стверджує, що імпорт на територію України можливий, якщо воно було вироблено не раніше початку 2010 року. Закон зобов’язує ввозити транспорт, який відповідає екологічному стандарту Євро-5.

Дізнатись, скільки коштує послуги ви можете, якщо виконаєте не складні розрахунки. Калькулятор допомагає вивести суму до 98% точності для сплати на митному кордоні.

Скільки коштує розмитнення авто в Україні

Калькулятор автоматично вмонтована формула, за якою програма калькулює остаточну суму платежу. Потрібно сплатити ввізне мито за ставкою 10% від вартості, акцизний збір, який вирішується індивідуально за технічними характеристиками автівки. Також в вартість включає НДС у розмірі 20% від усіх зборів у сумі. Калькулятор зараз доступний майже на кожному автосайті.

Ще до введення нового закону новини не раз наголошували, що заборонено ввозити транспорт, який зареєстрований на країну-агресора. До того ж, якщо автомобіль, скажімо, виготовлений до 2010 році — потрібно буде сплатити усю суму, до моменту прийняття закону. Будь ласка, будьте пильні: розмитненене авто 2017 автоматично означає для вас як покупця факт неможливого продажу ввезеного авто в проміжку одного року.

Безкоштовні консультації по всім питанням надає Компанія “КРОК в ЕС”

Новини, щодо цього питання в Україні, свідчать про часті спроби українців розмитнити авто для швидкого продажу в у рази дорожче, але не варто користуватися такими методами. У разі вияву правопорушення потрібно буде сплатити усю суму мита, як до введення нового закону.

Калькулятор для підрахунку платежів на даний момент усунув сплату утилізаційного податку у сумі 5500 гривень, імпортного мита у розмірі 5%. Також варто відзначити, що розмитнення електронних автівок підлягає меншій ставці ввізного мита — 8%, що до пасажирських автобусів — 20%.

Розмитнення авто з Польщі, Німеччини, Литви, Америки

Закон про розмитнення автомобіля дозволяє без перешкод ввозити машини, які відповідають стандартам, з Республіки Польща. Наразі відчувається велике побільшання авто з Польщі, за рахунок зниження ставки акцизу. Компанія Крок в ЄС займается розмитненням авто з Польщі у строк до семи днів. Маємо великий досвід та знання з приводу нормативно-правової бази, тому вам не потрібно самостійно виконувати процес оформлення авто, нервувати з цього проводу.

Якщо вас цікавить більш точна інформація про вартість — сміливо звертайтесь до наших менеджерів. Новий закон — унікальний шанс придбати авто в Європі у рази дешевше та завести до України без проблем.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x