Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Одеській області чоловік посмертно став донором органів

0 коментарів 8910 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На базі Роздільнянської лікарні командою трансплантологів з Національного інституту Амосова спільно з колегами з Вінницької обласної лікарні ім. М.І. Пирогова було успішно проведено чергову експлантацію органів, донором яких став чоловік 1980 року народження. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Департамент охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації.


Пацієнт перебував у лікарні з діагнозом гостре порушення мозкового кровообігу, в результаті чого фахівцями закладу було констатовано смерть його мозку. У таких випадках медицина безсильна, через що трансплант-координатор провів перемови з родичами померлого щодо згоди на донорство його органів, а саме – нирок.

Завдяки виявленому рішенню рідних померлого чоловіка двоє пацієнтів (40-ка та 50-ти років), які довгий час перебували на діалізі, отримали другий шанс на життя.

Департамент охорони здоровʼя Одеської ОДА щиро співчуває близьким померлого та висловлює велику шану родичам за таке складне, але надзвичайно вольове рішення! Окремі слова щирої подяки колегам за професіоналізм та висококваліфіковану командну роботу у співпраці з медиками Одещини задля порятунку життів наших пацієнтів“, – йдеться в офіційному дописі.

В Одеській області чоловік посмертно став донором органів
В Одеській області чоловік посмертно став донором органів
В Одеській області чоловік посмертно став донором органів
guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x