Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Ізмаїльському районі шестикласник примусив однокласника до орального сексу

0 коментарів 20898 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Наприкінці вересня в одному з сіл громади Ізмаїльського району відбувся кричущий випадок булінгу малолітньої дитини – у свій день народження 12-річний хлопчик примусив однокласника, який є на рік молодшим, до орального сексу. Про це “Бессарабія INFORM” дізналася з власних джерел. 


Про приниження дитина розповіла своїй мамі, яка підняла галас у навчальному закладі.

Хлопчик зізнався, що товариш спочатку наказав торкатися його геніталій, після чого примусив до орального проникнення. Це відбувалося, попередньо, під час перерви на території навчального закладу.

Після заяви матері малолітнього, яка надійшла наступного дня, у школі негайно розпочався розгляд проблеми з залученням правоохоронців. Днями з цього приводу відбулося засідання спеціальної комісії на чолі з начальником служби у справах дітей Ізмаїльської РВА, в якій взяли участь голова громади та спеціалісти сільради, компетентні у справах неповнолітніх.

Наразі, окрім досудового розслідування за ч. 4 ст. 152 КК України (зґвалтування особи, що не досягла 14-річного віку), в школі проводиться низка заходів для визначення причини такої поведінки кривдника, а також недопущення подібного у майбутньому.

Редакція спеціально не називає назву населеного пункту та закладу освіти, в якому стався злочин, аби не заподіяти шкоди постраждалому.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x