Дякуємо, що читаєте нас українською💪

У Рені призначено четвертого за цей рік гендиректора лікарні: хто став новим керівником

0 коментарів 12528 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Новопризначеним генеральним директором Ренійської центральної міської лікарні (ЦМЛ) 16 жовтня став Віталій Миколайович Гайдуков. Про це  повідомляє власна кореспондентка «Бессарабії INFORM» у місті Рені.


Нагадаємо, що Лариса Георгіу з посади генерального директора ЦМЛ звільнилася за власним бажанням 11 жовтня.

Віталій Гайдуков до призначення в Рені з 2018 року був виконуючим обов’язки генерального директора Дунайської обласної лікарні в Ізмаїлі, а з 2021 року став офіційним керівником медичного закладу рішенням сесії Одеської обласної ради. У червні цього року Указом президента України Віталій Миколайович отримав почесне звання «Заслужений лікар України». Навіть цієї інформації достатньо, аби зрозуміти, що голові громади Ігорю Плєхову вдалося запросити до Ренійської лікарні професіонала високого рівня з великим досвідом адміністративної роботи.

У Рені призначено четвертого за цей рік гендиректора лікарні: хто став новим керівником

Спілкуючись з кореспонденткою «БІ», заступник голови Ренійської міської ради Іван Стадніков зазначив, що не так просто знайти гарного менеджера, адже посада генерального директора лікарні дуже важка, тому що треба бути і гарним завгоспом, і лікарем. Крім того, обов’язковою вимогою до кандидата є наявність управлінської освіти в нього: це може бути юрист чи економіст. Навіть не обов’язково мати медичну освіту, щоб стати гендиректором лікарні. Його основне завдання – організувати роботу закладу в цілому. Також Іван Олексійович повідомив, що Віталій Гайдуков уже винайняв житло в Рені, але його родина залишається поки в Ізмаїлі.

Департамент охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації, вітаючи  Віталія Гайдукова з ювілеєм у червні, охарактеризував його як мудрого керівника, професіонала у медичній галузі, активну та цілеспрямовану людину. Тому не дивно, що медики Дунайської обласної лікарні обурилися, коли їм представили нового очільника медзакладу  замість Віталія Миколайовича.

Сподіваємося, що Віталій Гайдуков затримається надовго в Рені і зуміє налагодити роботу лікарні належним чином.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x