Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Пенсіонера з Кілії, який напідпитку стріляв по дітях та тваринах, судитимуть за хуліганство

0 коментарів 9423 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


73-річний житель Кілії, який напідпитку відкрив стрільбу з револьверу по дітях та тваринах, постане перед судом. На щастя, ніхто від протиправних дій зловмисника не постраждав. Слідчі висунули пенсіонеру обвинувачення в хуліганстві. Йому загрожує до семи років позбавлення волі. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласне управління поліції.


Нагадаємо, 17 серпня ввечері на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що в місті Кілія на вулиці Гагарінська чоловік стріляв через паркан сусідів у бік їхнього домоволодіння. За свідченням деяких людей, після цього він причепився до неповнолітніх дівчат, які гуляли на дитячому майданчику.

В ході досудового розслідування поліцейські встановили, що 73-річний чоловік у стані сп’яніння намагався поцілити по собаках, які заважали йому відпочивати.

“Йдучи з місця злочину, пенсіонер влаштував конфлікт з незнайомкою і здійснив постріл у будівлю поряд розташованого магазину та попрямував на дитячий майданчик, де прискіпався до двох неповнолітніх дівчат. Одна з них втекла, що обурило зловмисника, і він скерував зброю в її бік та натиснув на гачок, втім сталася осічка. Інша дівчина залишилася. Під час спілкування з нею поліцейські й затримали правопорушника”,- повідомили у поліції.

Пенсіонера з Кілії, який напідпитку стріляв по дітях та тваринах, судитимуть за хуліганство

На щастя, від дій чоловіка ніхто не постраждав.

Окрім пневматичного револьвера, що містив один набій, слідчі вилучили також гільзи із місць, де зловмисник стріляв. Усі речові докази були скеровані на експертизу.

Як повідомив т.в.о. начальника відділення поліції № 2 Ізмаїльського районного відділу поліції Олександр Паюк, поліцейські затримали фігуранта в процесуальному порядку, а суд на час слідства обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Слідчі висунули правопорушнику обвинувачення в хуліганстві, тобто грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, вчиненому із застосуванням предмета, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень.

Досудове слідство в провадженні завершено.

Обвинувальний акт за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України скеровано до суду.

За скоєне чоловіку загрожує до семи років позбавлення волі.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x