Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На Одещині викрили схему збуту контрафактного “курива” для кальяну на 3,3 мільйони гривень

0 коментарів 2619 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На Одещині викрили чергову схему збуту контрафактного “курива” для кальяну без марок акцизного податку. Ринкова вартість вилучених підакцизних товарів становить 3,3 мільйони гривень. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.


Як виявилося, «бізнес» з реалізації тютюну для кальяну по всій території України налагодив одесит. Для збільшення обсягів збуту та розширення клієнтської бази він створив спеціальний сайт, через який отримував замовлення на товар. Суміші для паління чоловік відправляв клієнтам через мережу поштових відправлень.

В ході проведення обшуків за місцем проживання ділка, у транспортному засобі та в приміщенні, обладнаному для зберігання товару, правоохоронці виявили та вилучили понад тонну тютюну для кальяну різних виробників, вугілля, етикетки для їх пакування, чорнові бухгалтерські записи та мобільні телефони.

На Одещині викрили схему збуту контрафактного "курива" для кальяну на 3,3 мільйони гривень
Наразі організатору нелегального бізнесу повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України «Незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією метою, а також збут чи транспортування з метою збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв, тютюнових виробів або інших підакцизних товарів»

Правоохоронці встановлюють шляхи постачання контрафактної продукції та повне коло причетних до незаконної діяльності громадян.

На Одещині викрили схему збуту контрафактного "курива" для кальяну на 3,3 мільйони гривень

На Одещині викрили схему збуту контрафактного "курива" для кальяну на 3,3 мільйони гривень

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x