Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На Ізмаїльщині судитимуть юнака, який вкрав автівку, аби полагодити свою

0 коментарів 3942 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські відправили на лаву підсудних юнака з Ізмаїльського району, який угнав та розібрав на запчастини автівку, щоб відремонтувати свою. Фігурант вже має одну судимість за крадіжку. Нині йому висунули обвинувачення у незаконному заволодінні транспортним засобом. За скоєне правопорушнику загрожує ув’язнення. Про це, посилаючись на Ізмаїльський районний відділ поліції, повідомляє «Бессарабія INFORM».


У липні до Ізмаїльського районного відділу поліції звернувся 61-річний житель одного з сіл Саф’янівської громади із заявою про зникнення його автомобіля «Ford». Легковик через поламку на деякий час був залишений на одній із вулиць населеного пункту, в якому заявник проживає.

Поліцейські встановили, що транспортний засіб привласнив 18-річний односелець чоловіка, засуджений у цьому році до п’яти років позбавлення волі з випробувальним строком на один рік за крадіжку. Слідчі виявили розшукувану автівку в гаражному приміщенні молодика в розібраному стані. Її вилучили в якості речового доказу.

Як з’ясувалося, хлопець помітив неподалік від місця свого мешкання автомобіль і вирішив ним заволодіти, бо потребував деталей для ремонту своєї автівки тієї ж марки. Зловмисник заштовхав легковик до свого гаража, де й почав розбирати.

«На час слідства, яке ми проводили під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури, суд обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Ми висунули правопорушнику обвинувачення у заволодінні транспортним засобом, вчиненому повторно. Максимальне покарання за це правопорушення – до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої. Досудове розслідування завершено і обвинувальний акт за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України скеровано до суду», – розповів старший слідчий Ізмаїльського районного відділу поліції Федір Чифліклій.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x