Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Молодик з Білгород-Дністровщини опинився за ґратами через оборудки зі зброєю

0 коментарів 2916 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


29-річний житель Білгород-Дністровського району отримав обвинувальний вирок суду за незаконні оборудки зі зброєю та боєприпасами. Зловмисника було затримано після того, як він збув пістолет Макарова та дві гранати Ф-1. Про це, посилаючись на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


У березні цього року поліцейські отримали інформацію про те, що чоловік незаконно зберігає зброю та вибухонебезпечні предмети у себе вдома, а також шукає покупців на ці небезпечні товари. У результаті проведених заходів було зафіксовано, як у одному з сіл Успенівської громади він продав пістолет за десять тисяч гривень і два корпуси ручних осколкових гранат з запалами за чотири тисячі гривень.

Правоохоронці оперативно затримали зловмисника в процесуальному порядку, під час затримання були вилучені небезпечні предмети, що він продав, а також гроші, отримані від незаконних угод. Суд, беручи до уваги серйозність злочину, ухвалив рішення обрати для фігуранта запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на період досудового слідства.

«За висновками судово-балістичної експертизи, проданий зловмисником «товар» – самозарядний 9-міліметровий пістолет Макарова, який належить до короткоствольної нарізної вогнепальної зброї, придатний для неодноразового проведення пострілів, та два корпуси з двома запалами, що в сукупності утворюють ручні осколкові гранати Ф-1, які належать до бойових припасів та придатні до вибуху», ─ йдеться у повідомленні поліції.

Суд, врахувавши всі обставини справи, призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на термін три роки і один місяць.

Молодик з Білгород-Дністровщини опинився за ґратами через оборудки зі зброєю

Молодик з Білгород-Дністровщини опинився за ґратами через оборудки зі зброєю

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x