Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Ізмаїл проведене в останню путь полеглого на війні солдата

0 коментарів 4644 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


До Ізмаїла на щиті повертається гранатометник механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону солдат Сергій Полтавський. Про це сьогодні, 23 жовтня, повідомив мер Ізмаїла Андрій Абрамченко, передає «Бессарабія INFORM».


Сергій народився в Ізмаїлі, вчився у сьомій школі, захоплювався спортом та комп’ютерами. Родина деякий час мешкала поза межами міста, але у «нульових» повернулась в Ізмаїл, який Сергій називав рідною домівкою. Він сподівався знайти роботу за фахом (мав диплом «Банківська справа»), але часу не гаяв – працював там, де були потрібні сильні роботящі руки. А у вільний час поглиблював знання комп’ютера, бо мріяв працювати за фахом, – та вихідними грав з друзями у футбол (був нападником) на полі СК «Виставка», вболівав за Україну на всіх змаганнях, які відбувались в країні та поза її межами, та неодноразово говорив, що Україна – це найважливіше, що є в його житті.

Сергій отримав повістку на початку 2023 року. Він виконував бойові завдання на найгарячіших ділянках бойових зіткнень з російськими окупантами. Був поранений, проте після реабілітації повернувся на Донеччину до побратимів продовжувати визволяти українську землю від окупантів, щоб потім, після Перемоги, повернутись в Ізмаїл, знайти роботу своєї мрії, зустріти кохання та будувати своє щастя…

Держава-терорист перекреслила все – солдат загинув в бою проти російських окупантів, віддавши за свободу та незалежність України найдорожче, що є у людини, – власне життя…

Гранатометника механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону солдата Сергія Полтавського буде поховано на Алеї Слави на новому цвинтарі.

«БІ» висловлює щирі співчуття у зв’язку з непоправною втратою рідним, близьким, друзям, усім, хто любив та поважав Сергія. Нехай світла пам’ять про українського воїна навіки залишиться в кожному серці.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x