Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Директор КП та тракторист з Арцизу зробили робочий виїзд на передову – деталі

0 коментарів 5265 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На концерті, який відбувся вчора, 1 жовтня, в стінах Арцизької міської ради та був присвячений Дню Захисників та Захисниць України, нагороджували не лише військових. Окрему подяку та почесні грамоти Арцизький міський голова Сергій Парпуланський вручив й директору КП “Водоканал” Федору Желяскову та слюсарю аварійно-відновлювальних робіт КП «Водоканал» Сергію Безвіконному. Чим саме комунальники заслужили відзнаку, читайте в матеріалі “Бессарабії INFORM”.


Єдині цивільні, які були відзначені на цьому святі, отримали почесні грамоти “за високу особисту відповідальність, сумлінне та бездоганне виконання службових та громадянських обов’язків, пов’язаних з підвищенням обороноздатності України, власний особистий внесок у підготовку захисних рубежів на лінії зіткнення з ворогом, в умовах воєнної агресії російської федерації”.

Вся річ у тім, що лише цього понеділка директор та слюсар Арцизького “Водоканалу” повернулися з місячного відрядження на лінію фронту, метою якого було допомогти нашим бійцям створити заглиблені в землю фортифікаційні споруди та окопи.

Зусиллями Арцизьких комунальників та техніки “Водоканалу” бійці на фронті відтепер мають п’ять бліндажів та окопи довжиною два кілометри.

У своєму зверненні голова Арцизької громади Сергій Парпуланський зауважив:

“Поки дехто говорить, наші хлопці роблять справжні справи! Керівник КП “Водоканал” Федір Федорович Желясков разом з трактористом КП Безвіконним Сергієм Анатолійовичем без зайвих слів протягом місяця готували оборонні позиції для наших захисників на лінії фронту. І важливо – для зміцнення наших рубежів використовувалася саме техніка нашого комунального підприємства! Дякуємо всім, хто не лише говорить, а й діє на підтримку наших героїв. Справжня допомога вимірюється не словами, а конкретними вчинками!”, – навів у приклад комунальників він.

Директор КП та тракторист з Арцизу зробили робочий виїзд на передову - деталі

Директор КП та тракторист з Арцизу зробили робочий виїзд на передову - деталі

Директор КП та тракторист з Арцизу зробили робочий виїзд на передову - деталі

Директор КП та тракторист з Арцизу зробили робочий виїзд на передову - деталі

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x