«Ми продовжуємо битися далі, але є поганий дзвіночок», ─ нардеп Роман Костенко про гальмування допомоги від партнерів

0 коментарів 19980 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Народний депутат, секретар парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Роман Костенко вважає, що гальмування отримання підтримки від партнерів негативно впливає на українське суспільство і настрої бійців на фронті. Проте, за словами народного обранця, це не зупинить боротьби проти ворога. Про це, із посиланням на пресслужбу Апарату ВРУ, повідомляє «Бессарабія INFORM».


За словами Романа Костенка, українське військо суттєво залежить від допомоги союзників, і це чудово розуміє суспільство.

 «І хоча це нас ще поки не критично ослабляє, і ми продовжуємо битися далі, але це поганий дзвіночок», – зазначає народний депутат.

Р.Костенко також вважає, що у разі невчасної допомоги, це буде коштувати життя українських захисників.

 «Підтримка України партнерами важлива як для бійців на фронті, так і для суспільства. Бо коли ми бачимо, що нас підтримують, ми розуміємо, що в нас є можливість і далі утримувати та звільняти наші території. Наша армія значно залежить від допомоги наших партнерів, і якщо вона буде невчасна, це буде коштувати нам життя наших солдатів. Суспільство це чудово розуміє. Тож наші дипломати мають днями і ночами працювати з партнерами», – констатує він.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x