В Тарутине закликали жителів не смітити на кладовищі

0 коментарів 10881 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Днями Тарутинська селищна рада звернулась до мешканців села з проханням дотримуватися порядку на кладовищах та викидати сміття тільки в спеціально відведених місцях. Також просять підтримувати чистоту і порядок не тільки на могилах своїх рідних, а й на поряд розташованих. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Тарутинську селищну раду. 


На минулому тижні працівники з благоустрою селищної ради почали прибирання на кладовищі, зокрема збирають та вивозять накопичене сміття. Надалі будуть розчищені чагарники та поросль, підготовлені місця для збору сміття, на яких встановлять таблички.

Місцева влада, звертаючись до мешканців, зауважила, що нерідко комунальники натикаються на території кладовища та поруч з ним на купи із порожніх пластикових пляшок, вінків, лампадок та іншого сміття.

Не перетворюйте цвинтар на сміттєзвалище! Всі ми добре знаємо, що сміття, а особливо пластик, несе з собою загрозу довкіллю. Будь ласка, виносіть пластикові пляшки, скло і метал до спеціальних контейнерів, які при вході на старе кладовище встановив небайдужий житель Тарутине, підприємець Ігор Коєв. Кладовище — це святе місце, адже там спочивають ті, хто відійшов у вічність. Нині ми маємо дбати про місце їх спочинку“, – наголосили у Тарутинський сільській раді.

Також там підкреслили, що сподіваються на розуміння і спільну працю комунальників та мешканців у справі впорядкування кладовищ села.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x