Дякуємо, що читаєте нас українською💪

До Національного тесту з медіаграмотності в Україні залишилося кілька днів: переможці отримають подарунки

0 коментарів 2997 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Захід проводиться вже третій рік поспіль напередодні Глобального тижня медіаграмотності. Цьогоріч він пройде 17 жовтня. Серед призів: подарункові сертифікати на книги у Vivat, портативні зарядки, термокружки, ігри з медіаграмотності та інше. Подарунки переможці отримають протягом місяця після проведення тесту, повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Міністерство культури та стратегічних комунікацій.


Тест можна буде пройти в будь-який зручний для учасника час протягом дня, 17 жовтня, з 8:30 до 23:59.

Сам тест складається з 25 питань і 5 тематичних блоків, серед яких «Достовірність та вплив інформації», «Соціальні мережі», «Медіаграмотність: етична поведінка та взаємодія з контентом», «Навички фактчекінгу», «Кібербезпека».

Після проходження автоматично висвітиться результат, а правильні відповіді опублікують 18 жовтня на сайті національного проєкту МКСК з медіаграмотності «Фільтр».

50 учасників та учасниць, які дадуть найбільшу кількість правильних відповідей за найшвидший час, отримають цінні подарунки від партнерів. Пройти тест можна лише 1 раз — ті, хто зробить це кілька разів, не зможуть претендувати на подарунки, наголошує МКСК.

У відомстві додали, що тест буде відкритий на сайті і після 17 жовтня, але претендувати на призи зможуть лише ті учасники та учасниці, які пройдуть його саме в цей день.

Національний тест з медіаграмотності реалізується за підтримки ПРООН в Україні та фінансування уряду Японії й проєктом з медіаграмотності та когнітивної стійкості в Україні, що реалізується Zinc Network і фінансується Урядом Великої Британії.

До речі, у минулому році в ньому взяли участь понад 23 тисячі українців.

Лінк на проходження тесту знаходиться тут.

До Національного тесту з медіаграмотності в Україні залишилося кілька днів: переможці отримають подарунки

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x