Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Браконьєр із Білгород-Дністровського району відповість перед законом за незаконний вилов біоресурсів

0 коментарів 5562 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Мешканця Кароліно-Бугазької громади Білгород-Дністровського району судитимуть за браконьєрство у великих розмірах. Рибалка виловив з Дністровського лиману понад 7,3 тис. одиниць риби та ракоподібних, чим завдав державі збитків на суму майже 191 тис. грн. Обвинувальний акт відносно правопорушника вже скеровано до суду. За скоєне йому загрожує до трьох років обмеження волі. Про це, посилаючись на Білгород-Дністровський районний відділ поліції, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Нагадаємо, що  правопорушника викрили у червні цього року на узбережжі Дністровського лиману співробітники водної поліції Білгород-Дністровського районного відділу поліції спільно з працівниками морської охорони.

Правоохоронці встановили, що чоловік поблизу села Затока за допомогою двох сіток-ятерів убрід незаконно виловив 7343 одиниці водних біоресурсів, серед яких креветки, бички, камбала, атерина, кефаль та краби.

У рибалки вилучили заборонене знаряддя та улов, який передали на зберігання до спеціалізованого підприємства.

Браконьєр із Білгород-Дністровського району відповість перед законом за незаконний вилов біоресурсів

Як повідомив начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський, за фактом незаконного зайняття рибним промислом дізнавачі розпочали провадження за ч. 1 ст. 249 Кримінального кодексу України. В рамках досудового розслідування було проведено інженерно-екологічну експертизу, яка визначила загальну суму заподіяного державі збитку, що становить 190 940 гривень. Зараз, за наявності достатніх доказів, фігуранту висунуто обвинувачення у незаконному зайнятті рибним промислом, що заподіяло істотну шкоду. Досудове розслідування завершено і обвинувальний акт скеровано до суду. Згідно з чинним законодавством, правопорушнику загрожує покарання у вигляді обмеження волі до трьох років.

Слідство тривало під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x