Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Болградська громада провела в останню путь свого земляка-Захисника України Євгена Манолова

0 коментарів 5859 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 26 жовтня, в Болградській громаді – День жалоби у зв’язку з загибеллю та похованням ще одного земляка, уродженця села Табаки Болградської громади, мешканця Болграда 39-річного військовослужбовця підрозділу територіальної оборони Євгена Манолова. На церемонії прощання побувала й кореспондентка «Бессарабії INFORM».


Вона розпочалась у Залі прощання, що в Болграді на вулиці Поштова. Звідси, після відспівування полеглого, жалобна процесія вирушила на кладовище – скрізь живий коридор, що утворили на знак шани до загиблого мешканці громади, які прийшли з прапорами та квітами.

«З червня 2022 року Євген став на захист нашої Батьківщини, щоб боротися за свободу, мир і майбутнє для кожного з нас. Він був не просто солдатом, а людиною честі, яка усвідомлювала свою відповідальність перед Україною, який пожертвував своїм життям заради нашого майбутнього. На превеликий жаль, не стало ще одного сина, батька, побратима», – сказав представник Болградського ТЦК СП Віталій Невечеря, який передав від Президента України синьо-жовтий стяг невтішній матері полеглого Євгена Манолова.

Слова скорботи близьким Героя від імені усієї Болградської громади також виразила секретар Болградської міської ради Віра Ніколаєнко.

«Сьогодні ми стоїмо тут із важкими серцями. Важко знайти слова, які могли б описати глибину нашого болю та скорботи. Євгену було всього тридцять дев’ять. Він мав ще стільки планів, мрій і надій. Але, на жаль, його життєвий шлях обірвався раніше, ніж він встиг здійснити все задумане… Ваша втрата – це також наша спільний біль. Вічна пам’ять Євгену. Нехай земля йому буде пухом, а душа знайде вічний спокій серед тих, хто віддав життя за свободу України», – зазначила представниця влади громади.

Поховали Євгена Манолова з військовими почестями поряд з іншими загиблими захисниками Болградської громади, яких тут, на жаль, чимало.

Нагадаємо, військовослужбовець підрозділу територіальної оборони, матрос Євген Федорович Манолов загинув 22 жовтня 2024 року на Херсонському напрямку.

Світла пам’ять Герою!

Болградська громада провела в останню путь свого земляка-Захисника України Євгена Манолова Болградська громада провела в останню путь свого земляка-Захисника України Євгена Манолова Болградська громада провела в останню путь свого земляка-Захисника України Євгена Манолова Болградська громада провела в останню путь свого земляка-Захисника України Євгена Манолова Болградська громада провела в останню путь свого земляка-Захисника України Євгена Манолова Болградська громада провела в останню путь свого земляка-Захисника України Євгена Манолова Болградська громада провела в останню путь свого земляка-Захисника України Євгена Манолова Болградська громада провела в останню путь свого земляка-Захисника України Євгена Манолова Болградська громада провела в останню путь свого земляка-Захисника України Євгена Манолова Болградська громада провела в останню путь свого земляка-Захисника України Євгена Манолова Болградська громада провела в останню путь свого земляка-Захисника України Євгена Манолова Болградська громада провела в останню путь свого земляка-Захисника України Євгена Манолова Болградська громада провела в останню путь свого земляка-Захисника України Євгена Манолова Болградська громада провела в останню путь свого земляка-Захисника України Євгена Манолова Болградська громада провела в останню путь свого земляка-Захисника України Євгена Манолова Болградська громада провела в останню путь свого земляка-Захисника України Євгена Манолова Болградська громада провела в останню путь свого земляка-Захисника України Євгена Манолова Болградська громада провела в останню путь свого земляка-Захисника України Євгена Манолова Болградська громада провела в останню путь свого земляка-Захисника України Євгена Манолова Болградська громада провела в останню путь свого земляка-Захисника України Євгена Манолова Болградська громада провела в останню путь свого земляка-Захисника України Євгена Манолова Болградська громада провела в останню путь свого земляка-Захисника України Євгена Манолова Болградська громада провела в останню путь свого земляка-Захисника України Євгена Манолова Болградська громада провела в останню путь свого земляка-Захисника України Євгена Манолова Болградська громада провела в останню путь свого земляка-Захисника України Євгена Манолова Болградська громада провела в останню путь свого земляка-Захисника України Євгена Манолова Болградська громада провела в останню путь свого земляка-Захисника України Євгена Манолова Болградська громада провела в останню путь свого земляка-Захисника України Євгена Манолова Болградська громада провела в останню путь свого земляка-Захисника України Євгена Манолова

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x