Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Водія мікроавтобуса з Аккермана, через якого травми отримав мотоцикліст, відправили на лаву підсудних

0 коментарів 9423 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Водія мікроавтобуса з Білгорода-Дністровського, який допустив травмування мотоцикліста, відправили на лаву підсудних. Унаслідок автопригоди кермувальник двоколісника отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості. За скоєне правопорушнику загрожує обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами. Про це, посилаючись на Білгород-Дністровський районний відділ поліції, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Подія сталася 28 червня вдень у місті Білгород-Дністровський.

Під час досудового розслідування слідчі встановили, що 66-річний місцевий житель, рухаючись на мікроавтобусі «Renault» вулицею Кишинівська та здійснюючи маневр розвороту, не уступив дорогу мотоциклу під керуванням 50-річного жителя села Сухолужжя Мологівської ОТГ, який їхав у зустрічному напрямку і мав перевагу в русі. Сталося зіткнення транспортних засобів, унаслідок чого мотоцикліст травмувався. Його доставили до місцевої лікарні з множинними травмами й забоями голови, верхніх та нижніх кінцівок, переломом пальця ноги. За результатом судово-медичної експертизи, отримані постраждалим тілесні ушкодження відноситься до категорії середньої тяжкості.

Водія мікроавтобуса з Аккермана, через якого травми отримав мотоцикліст, відправили на лаву підсудних

Обох водіїв перевірили на стан сп’яніння, вони були тверезі.

«Ми отримали висновки низки судових експертиз, зібрали достатньо інших доказів і висунули водієві мікроавтобуса обвинувачення у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Згідно з частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, за цей злочин правопорушнику загрожує обмеження волі на строк до трьох років та позбавлення права керувати транспортними засобами на той самий строк. Досудове розслідування, яке проводилось під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури, завершено, і обвинувальний акт скеровано до суду», – прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x