Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Вночі над Одещиною були знищені декілька шахедів

0 коментарів 13797 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ніч з 13 на 14 вересня для жителів Одещини знову минула під сигнали повітряної тривоги, адже ворог в черговий раз атакував область смертоносними бляшанками. Однак завдяки військовим певна кількість шахедів була знищена під час повітряного бою. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на ВМС України.


За офіційним повідомленням військових, сьогодні вночі на Одещині під час повітряної атаки російських окупантів, силами та засобами Військово-Морських Сил Збройних Сил України було збито 9 ворожих дронів-камікадзе “SHAHED-136”.

Військово-Морські Сили Збройних Сил України разом із підрозділами інших складових Сил оборони продовжують знищувати ворога на землі, в морі і повітрі! Разом до перемоги! Слава Україні!“, – йдеться в повідомленні.

Також було зазначено, що станом на 7:00 ранку сьогоднішнього дня в Чорному морі знаходяться 16 ворожих кораблів, 7 з яких є носіями крилатих ракет “Калібр” загальним залпом до 48 ракет.

В Азовському морі ворожі кораблі відсутні, а в Середземному морі 5 ворожих кораблів, з яких 4 є носіями крилатих ракет “Калібр” загальним залпом до 24 ракет.

За добу в інтересах рф прохід Керченською протокою здійснили:
– до Чорного моря – 3 судна, з них 3 продовжили рух у напрямку протоки Босфор;
– до Азовського моря – 8 суден, з них 5 рухались з протоки Босфор.

Рф продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 р. (SOLAS), вимикаючи системи автоматичної ідентифікації“, – додали у ВМС України.

Вночі над Одещиною були знищені декілька шахедів

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x